UA-64625103-1

Bel ons nu

Home » Informatie » Bijzondere verrichtingen » Keren op een niet te brede rijbaan in 3 keer steken

Keren op een niet te brede rijbaan in 3 keer steken

KEREN OP EEN NIET TE BREDE RIJBAAN
(IN 3 KEER STEKEN)

Je komt aanrijden en dan kijk je in de binnenspiegel, rechterbuitenspiegel en over je rechterschouder daarna geef je richting aan naar rechts. Je stopt op ongeveer 15 cm van de trottoirrand. (Als er een lantaarnpaal in de buurt is dan moet de lantaarnpaal in het midden naast de auto of achter de auto staan).

Je kijkt in de binnenspiegel, voor, linkerbuitenspiegel en over beide schouders. Met slippende koppeling rijd je zachtjes vooruit. Zodra je een meter hebt gereden stuur je alles vlot naar links. Zodra je de trottoirrand onder de linkerbuitenspiegel ziet stuur je de helft terug naar rechts.

Terwijl je naar links en rechts kijkt zet je de auto in zxn achteruit, zodra je een klein stukje achteruit rijdt stuur je alles naar rechts. Voordat je met het linkerachterwiel de trottoirrand aanraakt stuur je de helft naar links.

Terwijl je naar links en rechts kijkt zet je de auto in de eerste versnelling. Zodra de auto in beweging komt stuur je de rest naar links en je rijdt verder. Daarna houd je nacontrole.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

 

Enjoy this blog? Please spread the word :)