UA-64625103-1

Bel ons nu

Home » rijschool almere » Rijlessen met camerasysteem bij rijschool Dronten

Rijlessen met camerasysteem bij rijschool Dronten

Nu nog efficientere rijles doormiddel van een camerasysteem bij rijschool Dronten

De camera van rijschool Dronten registreert beelden voor het voertuig met een bereik van 180 graden.

De camera is een uitstekend hulpmiddel voor het verbeteren van de vaardigheden in de rijlessen. Vaak zeggen leerlingen van rijschool Dronten: het is heel leerzaam om de verkeersituaties nogmaals te zien.

Alle beelden kan de leerling op geheugenkaart mee naar huis krijgen, zo kan de leerling zijn les terug kijken en er dus van leren.

Leerlingen nemen een geheugenkaart mee (kosten 10 euro) die plaatsen we in het camerasysteem van rijschool Dronten. De camera plaatst filmbeelden direct op de geheugenkaart.

De leerling kan daarna thuis of indien gewenst op een tablet met rijschool Dronten de rijles bekijken en er kunnen verbeteringspunten of verkeersituaties worden besproken.

De leerling kan dan zien wat hij beter had kunnen doen of zien dat hij geen voorrang gaf/kreeg of moeilijke kruispunten of invoegen op de snelweg of andere moeilijke verkeerssituaties bekijken.

Kortom een heel modern handig hulpmiddel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enjoy this blog? Please spread the word :)